04.06.2010

VII. Dönem Hizmet İçi Eğitim İhtisas Kursu Mezuniyet Töreni

Başkanlığımızca başta Kur’an-ı Kerim olmak üzere tefsir, hadis, fıkıh, kelam gibi alanlarda, temel dini kaynaklara doğrudan başvurma yeteneğine sahip nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla Müdürlüğümüzde 05 Kasım 2007 tarihinde başlayan VII. Dönem Hizmet İçi Eğitim İhtisas Kursu 04 Haziran 2010 tarihinde sona erdi.

Mezun olan 19 kursiyer için Müdürlüğümüz Konferans Salonunda mezuniyet töreni düzenlendi. Yapılan konuşmaların ardından Hizmet İçi Eğitim Belgesi ve hediyelerin verilmesinin ardından kursiyerlerle toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

Mezuniyet törene Trabzon Vali Yardımcısı Cezmi BATUK’un yanı sıra Emekli Din Eğitimi Dairesi Başkanı Şükrü ÖZTÜRK, Trabzon İl Müftüsü Veysel ÇAKI, İl ve İlçe Müftüleri, Belediye Başkanları, İlimiz ve İlçemiz Daire Amirleri, Öğretmenlerimiz,  İhtisas Kursiyerleri ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.