03.06.2016

e-Posta Adresi

trabzon.egitim@diyanet.gov.tr

UYDUDAN YOL TARİFİ İÇİN TIKLAYINIZ

1. Şehirlerarası otobüs firmaları ile Dini Yüksek İhtisas Merkezine nasıl ulaşabiliriz?
  1. Şehirlerarası otobüs firmalarıyla Rize/Gümüşhane istikametinden Dini Yüksek İhtisas Merkezimize gelecekler Akçaabat ilçesini 4 km geçince Darıca Sahil Camisinden (tek minareli cami) sonraki ilk kavşakta inip karşı taraftaki yoldan yukarı solu takip ederek (yaklaşık 50 m sonra) Dini Yüksek İhtisas Merkezimize ulaşabileceklerdir.
  2.  Trabzon Otogarından Dini Yüksek İhtisas Merkezimize gelecekler karşıya (deniz tarafına) geçip Trabzon Büyükşehir Belediyesinin 203 No’lu (Darıca) Otobüsüne veya KTÜ-Moloz dolmuşlarına binip Moloz durağına, oradan da Trabzon-Akçaabat-Mersin Dolmuşlarına binerek Akçaabat ilçesini 4 km geçince Darıca Sahil Camisinden (tek minareli cami) sonraki ilk kavşakta inip karşı taraftaki yoldan yukarı solu takip ederek (yaklaşık 50 m sonra) Dini Yüksek İhtisas Merkezimize ulaşabileceklerdir.
  3. Şehirlerarası otobüs firmalarıyla Samsun/Giresun istikametinden Dini Yüksek İhtisas Merkezimize gelecekler Akçaabat ilçesine 4 km kala Salacık Mahallesinden sonra Darıca Mahallesi girişinde Altın Boğa Köfte-Balık Salonu, Tilya Resot Hotel'in (yaklaşık 150 m) geçtikten sonra gelen ilk kavşakta inip sağdaki yoldan yukarı solu takip ederek (yaklaşık 50 m sonra) Dini Yüksek İhtisas Merkezimize ulaşabileceklerdir.

2-Trabzon havalimanından Dini Yüksek İhtisas Merkezine nasıl ulaşabiliriz?

a-Trabzon Havalimanı'na inen tüm uçuşlar için HAVAŞ servis düzenlenmektedir. Giresun (Akçaabat) tarafına servisler yolcu çıkışı tamamlandıktan sonra havalimanından hareket etmektedir.

HAVAŞ SERVİS HAREKET VE ÜCRET BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

b-Trabzon Havalimanından Dini Yüksek İhtisas Merkezimize gelecekler, dolmuş taksi ile Moloz durağına, oradan da Trabzon Büyükşehir Belediyesinin 203 No’lu (Darıca) Otobüsüne veya KTÜ-Moloz dolmuşlarına binerek Akçaabat ilçesini 4 km geçince Darıca Sahil Camisinden (tek minareli cami) sonraki ilk kavşakta inip karşı taraftaki yoldan yukarı solu takip ederek (yaklaşık 50 m sonra) Dini Yüksek İhtisas Merkezimize ulaşabileceklerdir.