23.03.2016

Hasan KAZANCI

Öz Geçmiş

1977 yılında Amasya’da doğdu.
Hafızlığını Amasya Büyük Ağa Kur’an Kursunda tamamladı.
2002 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.
2002 yılında Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Musikisi Bölümünden mezun oldu.
2002 yılında Ankara Nallıhan İlçesi Uluhan Köyü Camiine Vekil İmam-Hatip olarak atandı.
2003 yılında Mardin Savur İlçesi Harmantepe Köyü Camiine İmam-Hatip olarak atandı.
2008 yılında Trabzon Akçaabat Darıca Eğitim Merkezinde Hizmet İçi Eğitim İhtisas Kursunu (V. Dönem) başarıyla tamamladı.
2008 yılı Temmuz ayında İstanbul’un Şişli İlçesi Sultan Beyazıd-ı Veli Camiine Müezzin-Kayyım olarak atandı.
2009 tarihinde Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğüne Eğitim Görevlisi olarak atandı.
18/07/2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İslam Tarihi ve Sanatları Dalında Yüksek Lisans öğrenimini tamamladı.
Evli ve iki çocuk babasıdır.