23.03.2016

Bünyamin ÖZTÜRK

1992 yılında Trabzon'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Trabzon'da tamamladı. 2006 yılından itibaren Trabzon'da özel bir medresede Arapça ve İslami ilimler tahsil etti. 2010 yılında İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu. 2011 yılında Trabzon ili Merkez Çamoba Köyü'nde vekil İmam-Hatip olarak göreve başladı. 2013 yılında Trabzon Akçaabat ilçesi Kuruçam Yayla Camiine sözleşmeli İmam olarak atandı. Daha sonra Trabzon’da değişik camilerde imam hatip olarak görev yaptı. 2018 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğünde2021 yılında Trabzon Of İlçe Müftülüğüne vaiz olarak atandı.Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan Eğitim Görevlisi sınavını kazanarak 2022 tarihinde Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezine Eğitim Görevlisi olarak naklen atandı. Evli ve dört çocuk babasıdır.