19.09.2024

Merkezimizde Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kapsamında Program Düzenlendi

Akçaabat İlçe Müftülüğü tarafından, “2024 yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında Dini Yüksek İhtisas Merkezimizin Konferans salonunda program düzenledi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mûsiki dinletisinin ardından Akçaabat İlçe Müftüsü Yusuf GENÇ açış konuşması yaptı. Daha sonra Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. İsa ONAY "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konusu üzerine dinleyicilere hitap etti. Programa ayrıca Akçaabat İlçe Kaymakamı Yusuf CANKATAR, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet BAYRAKTAR, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Trabzon Hafız Ali Haydar Özak Dini İhtisas Merkezi Müdürü Hayati DOKSANOĞLU, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet USTA, Düzköy İlçe Müftüsü Ahmet Esat AY, Akçaabat İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticileri, yüksek ihtisas ve hüsn-i tilavet kursiyerleri, vatandaşlar ve iş adamları katıldı.