16.06.2022

Müdürlüğümüzde 18. Dönem Hizmet İçi İhtisas Kursu Mezuniyet Töreni Düzenlendi.

Başkanlığımızca başta Kur’an-ı Kerim olmak üzere tefsir, hadis, fıkıh, kelam gibi alanlarda, temel dini kaynaklara doğrudan başvurma yeteneğine sahip nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla Müdürlüğümüzde 09 Eylül 2019 tarihinde başlayan XVIII. Dönem Hizmet İçi Eğitim İhtisas Kursu 27 Mayıs 2022 tarihinde sona erdi.

XVIII. Dönem Mezunlarına yönelik yapılan mezuniyet töreni, Trabzon Vali Yardımcısı Ömer ŞAHİN, Akçaabat İlçe Kaymakamı Ramazan KURTYEMEZ, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet BİLGİN, KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil RAKICI, Akçaabat Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah ŞAHİN, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet BAYRAKTAR, Trabzon İl Müftüsü Osman AYDIN, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurhüda Seha SAĞLAM, İlçe Müftüleri,Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri ve Vatandaşların katılımıyla 16 Haziran 2022 Perşembe günü Müdürlüğümüz Konferans Salonunda gerçekleşti.

Mezun olan 32 kursiyere İhtisas Kursu Başarı Belgesi verildi..

XVII Dönem Hizmet İçi İhtisas Albümü için TIKLAYINIZ