09.01.2024

Merkezimizde Aday Din Görevlileri Mezuniyet Töreni Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığınca hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla taşra teşkilatında münhal bulunan 4/B sözleşmeli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere Diyanet Akademisi Başkanlığı bünyesindeki Akademi Merkezlerinde düzenlenen 6 aylık Aday Din Görevlileri Mesleki Eğitim Kursu 05.01.2024 tarihi itibariyle tamamlandı.

Dini Yüksek İhtisas Merkezimizde düzenlenen Aday Din Görevlileri (Kur’an Kursu Öğreticileri) Mesleki Eğitim Kursundan mezun olan 21 Aday Din Görevlisi için mezuniyet töreni yapıldı. Törene Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi eski Müdürü ve İstanbul Anadolu Dini İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Zeki YAVUZYILMAZ, Trabzon İl Müftüsü Selami AYDIN, Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail ÇİÇEK, Trabzon Hafız Ali Haydar Özak Dini İhtisas Merkezi Müdür Vekili Hayati DOKSANOĞLU Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Muharrem ÇİMŞİT, Trabzon Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Harun KAHVECİ, Trabzon İl Müftü Yardımcısı Ayşe YILMAZ, Akçaabat İlçe Müftüsü Yusuf GENÇ, Maçka İlçe Müftüsü Mehmet CEBECİ, Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür KÜÇÜK, Eğitim Görevlileri, Tashih-i Huruf Kursiyerleri ve Aday Din Görevlilerinin aileleri katıldı.