23.05.2024

Merkezimizde 20. Dönem Yüksek İhtisas Eğtimi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Başkanlığımızca başta Kur’an-ı Kerim olmak üzere tefsir, hadis, fıkıh, kelam gibi alanlarda, temel dini kaynaklara doğrudan başvurma yeteneğine sahip nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla Müdürlüğümüzde 06 Eylül 2021 tarihinde başlayan 20. Dönem Dini Yüksek İhtisas Eğitim Kursu 06 Nisan 2024 tarihinde sona erdi.

20. Dönem Yüksek İhtisas Mezunlarına yönelik yapılan mezuniyet töreni, Trabzon Valisi Aziz YILDIRIM, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel GÜNAY, Akçaabat Kaymakamı Yusuf CANKATAR, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri EKİM, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa ERDEM, Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Zahir ARSLAN, Trabzon İl Müftüsü Selami AYDIN, Trabzon Hafız Ali Haydar Özak Dini İhtisas Merkezi Müdürü Hayati DOKSANOĞLU, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet BEKTAŞ, Akçaabat İlçe Müftüsü Yusuf GENÇ, Maçka İlçe Müftüsü Mehmet CEBECİ ,Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri ve Vatandaşların katılımıyla, 23 Mayıs 2024 Perşembe günü Merkezimiz konferans salonunda gerçekleşti.

Mezun olan 28 kursiyere “Yüksek İhtisas Kursu Başarı Belgesi” verildi.